Preskoči na glavni sadržaj

Fina produžila radno vrijeme zagrebačkih poslovnica na frekventnim lokacijama

Dvije Finine poslovnice u Zagrebu, Arena Centar i Dubrava, rade od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati, a svaku subotu u rujnu, između 19 i 20 sati, naknade na sve gotovinske uplate građana će biti 20% niže.

Finina poslovnica u Arena Centru (Ulica Vice Vukova 6) smještena je u prizemlju, na Trgu Dalmacija kod južnog ulaza, a poslovnica Dubrava (Aleja javora 3) nalazi se u sklopu trgovine Lidl. Ove su dvije poslovnice nedavno produžile radno vrijeme te rade radnim danom i subotom od 8 do 20 sati.

U rujnu se u poslovnicama Arena Centar i Dubrava održava promotivna akcija Finin plavi sat pa će tako svaku subotu u rujnu (7., 14., 21. i 28. rujna), u vremenu između 19 i 20 sati, naknade na sve gotovinske uplate građana biti 20% niže.

Građani u produženom radnom vremenu mogu koristiti brojne Finine usluge, poput plaćanja računa, mjenjačnice, razmjene novca i slanja novca putem Western Uniona, a poslovni klijenti mogu obaviti bezgotovinske transakcije te uplate gotovog novca.

Podsjećamo da je Financijska agencija u kolovozu produžila radno vrijeme velikog broja svojih poslovnica diljem zemlje (više od 80 poslovnica), u želji da odgovori na potrebe svojih klijenata u lokalnim sredinama i omogući im obavljanje transakcija prije ili nakon završetka njihovog radnog vremena.

Popis svih Fininih poslovnica dostupan je ovdje te putem mobilne aplikacije mFina, koja, za svaku poslovnicu, dodatno nudi i podatke o pojedinim uslugama koje se pružaju baš na toj lokaciji te u kojem vremenu.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.