Preskoči na glavni sadržaj

Multiplus Card d.o.o. i Žitnjak d.d., društva iz Koncerna Agrokor podnijela godišnji financijski izvještaj za 2016. godinu u svrhu javne objave

Do 12. prosinca 2017. godine, zakonom propisanu obvezu sastavljanja i predaje godišnjeg financijskog izvještaja za 2016. godinu u svrhu javne objave ispunila je većina društava iz Koncerna Agrokor, osim sljedećih: Ambalažni servis d.o.o., Belje d.d., Baranja betoni d.o.o., Moslavka Kutina d.d., PIK Vinkovci d.d., Projektgradnja d.o.o., Rivijera d.d., Roto ulaganja d.o.o., Sojara d.o.o., Vinarija Novigrad d.o.o. i Vupik d.d.

Od onih koji su podnijeli godišnji financijski izvještaj, zadnji među njima bila su dva društva, Multiplus Card d.o.o. (1.12.2017.) i Žitnjak d.d. (12.12.2017.). Osnovni financijski rezultati poslovanja ovih i drugih navedenih društava objavljeni su i dostupni na Transparentno.hr, a dokumentacija je javno objavljena, ili će to uskoro biti, na RGFI – javna objava, te je dostupna bez naknade.

Popis društava i ustanova iz Koncerna Agrokor

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.