Preskoči na glavni sadržaj

Osloni se na dobar info i isprobaj najveću bazu poslovnih podataka 7 dana bez naknade!

Isprobajte 7 dana bez naknade info.BIZ PREMIUM PLUS i otkrijte zašto je važno znati ključne poslovne informacije

info.BIZ je najveća baza poslovnih podataka u Hrvatskoj, uz koju možete saznati ključne informacije o konkurentima i klijentima, pratiti stanje na tržištu, analizirati podatke te prepoznati dobre poslovne prilike.

Pristup info.BIZ-u je brz i jednostavan, a podaci se prikupljaju iz 30 izvora za više od 830.000 poslovnih subjekata. S info.BIZ-om možete pratiti informacije o blokadama u realnom vremenu, bonitetne izvještaje, kreditne rejtinge, uspoređivati poslovne subjekte po više kriterija te saznati informacije o poreznom dugu i neisplati plaća.


POGLEDAJTE VIDEO:

To su samo neke od mogućnosti koje pruža info.BIZ kako bi mogli donijeti najbolju odluku za svoj biznis ili prepoznati dobre prilike.

info.BIZ svojim korisnicima nudi mogućnost od četiri različita paketa, ovisno o njihovim potrebama i mogućnostima - START, EXPERT, PREMIUM I PREMIUM PLUS, a moguće je zatražiti i posebno prilagođen paket prema potrebama korisnika.

Svoj paket možete odabrati na infobiz.fina.hr ili možete predati narudžbenicu/ugovor u najbližoj poslovnici Fine.

Javite nam se na mail prodaja@fina.hr ili broj telefona 0800 0080, a više detalja možete saznati na stranici info.BIZ.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.