Preskoči na glavni sadržaj

Predstavljen servis info.BIZ

Isprobajte našu poslovnu tražilicu koja pruža informacije o poslovanju svih poslovnih subjekata. Podaci potrebni za kvalitetno donošenje poslovnih odluka sad su dostupni na jednom mjestu.

Financijska agencija je proširila portfelj svojih proizvoda i usluga, servisom info.BIZ. Riječ je o servisu koji pruža uvid u informacije o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata te o poslovnoj okolini u kojoj oni djeluju.

Najveća je i najažurnija baza poslovnih informacija za više od 775.000 poslovnih subjekata iz više od 30 izvora, od kojih su najznačajniji RGFI (Registar godišnjih financijskih izvješća), JRR (Jedinstveni registar računa), Registar koncesija, Upisnik založnih prava, Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje, Očevidnik nekretnina i pokretnina, Zagrebačka burza, SKDD (Središnje klirinško depozitarno društvo), Sudski registar, Obrtni registar i Narodne novine (Elektronički oglasnik javne nabave RH).

info.BIZ prikazuje osnovne, adresne i financijske podatke, rejting i pokazatelje poslovanja poduzetnika, financijskih institucija, neprofitnih organizacija i proračunskih korisnika za posljednjih 5 godina. Nudi brz i jednostavan pristup velikom broju poslovnih podataka i informacija u stvarnom vremenu te omogućuje brže, jednostavnije i sigurnije donošenje poslovnih odluka, sustavno praćenje klijenata, olakšava izradu poslovnih analiza te praćenje trendova i prepoznavanje potencijala na tržištu.

U ponudi su tri paketa - info.BIZ START, info.BIZ EKSPERT i info.BIZ PREMIUM, a postoji i mogućnost posebno prilagođenog i dorađenog paketa, prema potrebama naručitelja.

Sve funkcionalnosti paketa i usporedbu s drugim paketima, uključujući i cijene, pogledajte ovdje. Za korištenje info.BIZ servisa dovoljno je registrirati se i naručiti odabrani paket putem web aplikacije: https://infobiz.fina.hr ili ispuniti narudžbenicu/ugovor te ju predati u najbližu poslovnicu Fine. Isprobajte 30 dana besplatno START paket ovdje!

Napominjemo da je do 14. lipnja 2019. godine u tijeku promotivno razdoblje korištenja info.BIZ servisa, koje podrazumijeva 30 dana besplatnog START paketa te ugovaranje korištenja bilo kojeg paketa na godinu dana, uz 50% popusta. Više informacija o Fininim proizvodima i uslugama dostupno je u Fininim poslovnicama, putem besplatnog telefona 0800 0080 te internetske stranice www.fina.hr.
  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.