Karijere

Želite raditi u okruženju koje potiče izvrsnost i razvoj?

Selekcijski postupak u Fini

Tijek selekcijskog postupka

Nakon raspisivanja natječaja za otvoreno radno mjesto, pristigle zamolbe pregledavamo prema uvjetima navedenim u oglasu. Kandidati koji u najvećoj mjeri zadovoljavaju zahtjeve radnog mjesta uključuju se u daljnji selekcijski postupak. Ovisno o specifičnostima pozicije, u sklopu selekcije provodi se pisana provjera znanja, psihologijsko testiranje i/ili intervju. Psihologijsko testiranje najčešće se sastoji od testa kognitivnih sposobnosti i nekoliko upitnika ličnosti, a na intervjuima kandidati imaju priliku predstaviti svoje kompetencije, iskustvo, interese i motivaciju.

Po završetku selekcijskog postupka svi prijavljeni kandidati dobivaju povratnu informaciju o zaključenju natječaja.

Selekcijski postupak i osobni podaci

Financijska agencija pridaje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Svi podaci o kandidatima koji se prikupljaju prilikom prijave za posao i tijekom selekcijskog postupka koristit će se u svrhu odabira kandidata za slobodna radna mjesta u Fini. Pristup navedenim podacima imaju samo radnici Fine koji su uključeni u selekcijski postupak i vanjski suradnici zaduženi za provođenje dijela selekcije. Sa svim prikupljenim podacima postupat će se s dužnom pažnjom, na način kojim oni neće biti dostupni trećim stranama izvan postupka selekcije.

Nakon završetka selekcije i zaključenja natječaja prikupljeni podaci o kandidatima bit će obrisani i/ili uništeni, osim u slučajevima kad je kandidat dao svoju suglasnost za daljnju pohranu podataka u bazi otvorenih molbi. Podaci se u bazi otvorenih molbi čuvaju jednu godinu. 

Kandidat može izmijeniti, dopuniti ili izbrisati svoje osobne podatke putem online prijave za posao ili zahtjevom na mail natjecaji@fina.hr.

Prijava za posao

Ako ste spremni na izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, pridružite nam se - pošaljite nam ponudu za zaposlenje putem online prijave.

Kontakti

Financijska agencija

Služba upravljanja ljudskim potencijalima i pravnim poslovima

Ulica grada Vukovara 70, 10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr