Karijere

Želite raditi u okruženju koje potiče izvrsnost i razvoj?

Prednosti rada u Fini

  • mogućnost usavršavanja i razvoja karijere 
  • suradnja s vrhunskim stručnjacima 
  • zanimljivi projekti od nacionalnog značaja 
  • rad u multidisciplinarnim timovima 
  • napredne tehnologije i rješenja 
  • ugodno i prijateljsko ozračje 
  • uravnoteženost privatnog i poslovnog života

Iskustva Fininih zaposlenika

 

Žana Zekić
Voditeljica Odjela za razvoj poslovnih IT rješenja

„Na Danima karijera na FOI-u, odabrala sam Finu kao mjesto za studentsku praksu jer se nudila mogućnost rada na stvarnim projektima. Kao studentica programskog inženjerstva sudjelovala sam u izradi funkcionalnosti za kompleksan sustav i imala priliku raditi u razvojnom timu. Moje zanimanje za proces razvoja i unaprjeđenje istog rezultiralo je prijedlogom alata za upravljanje zadacima unutar tima. Primjena je zaživjela u mom timu, ali proširila se i na druge timove. 
Po završetku studija, zaposlila sam se u Fini kao IT programer. 
Predlagala sam poboljšanja za sam sustav, ali i način rada tima te sam ubrzo dobila priliku voditi manji tim mladih ljudi. Nakon toga prilike su se otvarale te sam uspješno vodila razvojne timove na nekoliko projekata. Postala sam certificirani Scrum Master i taj način rada nastojala sam primijeniti u svom i u ostalim timovima te sam dobila priliku voditi interni trening "Agilne metode u razvoju softvera". Nakon tri godine, postala sam voditeljica Odjela za razvoj poslovnih IT rješenja. Veseli me razvoj softwarea i korištenje novih znanja u praksi koje dobivam na poslu, kao i usmjeravanje timova da pronađu način kojim će povećati učinkovitost, kvalitetu proizvoda i međusobno zadovoljstvo u timu.“

 

Anamarija Lacković
Voditeljica Odjela za razvoj aplikativnih rješenja

„U Fini sam počela raditi prije pet godina kao stipendist student na projektu eRačuna za državu, uz mentorstvo senior developera u timu. Po završetku studija, nastavila sam raditi u Fini. S vremenom, opseg zadataka i odgovornost na projektu su se povećali što je bila prilika za učenje novih tehnologija te osobni i profesionalni rast. U međuvremenu sam postala voditeljica Odjela za razvoj aplikativnih rješenja. Mentoriranje i vođenje odjela me profesionalno ispunjavaju, a posebno se veselim edukacijama, usavršavanju i izazovima koje mi ovaj posao pruža."

 

Viktor Obrol
Viši specijalist za tehnologiju u Centru elektroničkog poslovanja

"Počeci rada u Centru elektroničkog poslovanja 2015. godine otvorili su mi potpuno nove horizonte suvremenog poslovanja, osobito na području elektroničkih servisa i usluga. Od prvog radnog dana susreo sam se s novim terminima, modernim informacijskim tehnologijama, elektroničkim servisima i uslugama koje predstavljaju važnu komponentu održivog rasta svakog poslovnog subjekta. Rad na ovome području pruža mi mogućnost kontinuiranog usavršavanja i neprekidnog stjecanja novih znanja i to kroz različite edukacije i rad na velikim projektima. Poslije više godina rada u ovome Centru, još uvijek me oduševljava toplina i vedrina radnog okruženja, pozitivna i zdrava radna atmosfera te timski rad u pravom smislu te riječi.“

 

Prijava za posao

Ako ste spremni na izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, pridružite nam se - pošaljite nam ponudu za zaposlenje putem online prijave.

Kontakti

Financijska agencija

Služba upravljanja ljudskim potencijalima i pravnim poslovima

Ulica grada Vukovara 70, 10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr