Karijere

Želite raditi u okruženju koje potiče izvrsnost i razvoj?

Prednosti rada u Fini

  • mogućnost usavršavanja i razvoja karijere 
  • suradnja s vrhunskim stručnjacima 
  • zanimljivi projekti od nacionalnog značaja 
  • rad u multidisciplinarnim timovima 
  • napredne tehnologije i rješenja 
  • ugodno i prijateljsko ozračje 
  • uravnoteženost privatnog i poslovnog života

Iskustva Fininih zaposlenika


Hrvoje Gluhak
Voditelj Odjela za arhitekturu i dizajn

"U Fini sam počeo raditi prije sedam godina kao pripravnik - programer. Tijekom vremena stjecao sam nova znanja i preuzimao nove zadatke te sam postao voditelj Odjela za arhitekturu i dizajn. Fina mi je omogućila korištenje brojnim tehnologijama i rješenjima, kao i rad na kompleksnim sustavima. Imao sam priliku educirati se i pohađati razne programe koji su mi pomogli u svakodnevnom radu."

 

Viktor Obrol
Viši specijalist za tehnologiju u Centru elektroničkog poslovanja

"Počeci rada u Centru elektroničkog poslovanja 2015. godine otvorili su mi potpuno nove horizonte suvremenog poslovanja, osobito na području elektroničkih servisa i usluga. Od prvog radnog dana susreo sam se s novim terminima, modernim informacijskim tehnologijama, elektroničkim servisima i uslugama koje predstavljaju važnu komponentu održivog rasta svakog poslovnog subjekta. Rad na ovome području pruža mi mogućnost kontinuiranog usavršavanja i neprekidnog stjecanja novih znanja i to kroz različite edukacije i rad na velikim projektima. Poslije više godina rada u ovome Centru, još uvijek me oduševljava toplina i vedrina radnog okruženja, pozitivna i zdrava radna atmosfera te timski rad u pravom smislu te riječi.“

 

Prijava za posao

Ako ste spremni na izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, pridružite nam se - pošaljite nam ponudu za zaposlenje putem online prijave.

Kontakti

Financijska agencija

Služba upravljanja ljudskim potencijalima i pravnim poslovima

Ulica grada Vukovara 70, 10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr