Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja Fininih internetskih stranica

Sve informacije na Fininim internetskim stranicama su isključivo informativnog karaktera. Fina će uložiti razumne napore da sve objavljene informacije budu točne, potpune i pouzdane, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.
Informacije dostupne na Fininim internetskim stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka te su svi korisnici suglasni da neće smatrati Finu odgovornom za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim. Fina ne odgovara za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama. Fina može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti uvjete korištenja i podatke objavljene na ovim internetskim stranicama. Linkovi s Fininih internetskih stranica na druge internetske stranice su informativnog karaktera te Fina ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem.

Sadržaj objavljen na ovim stranicama smije se koristiti isključivo u privatne i nekomercijalne svrhe. Sadržaji se ne smiju mijenjati, kopirati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez Fininog pisanog pristanka. Od ovoga su izuzeti sadržaji namijenjeni objavi u medijima. Dizajn Fininih stranica je Finino vlasništvo te nije dozvoljeno korištenje dizajna, karakterističnih elemenata dizajna i Fininog logotipa bez pisanog odobrenja Fine.

Pristupom i korištenjem Fininih internetskih stranica potvrđujete da prihvaćate ove uvjete korištenja.