EU - LOGO
   
English
header Fina hr.jpg
KARIJERA

TRAŽITE POSAO?

Ako želite raditi u okruženju koje potiče kvalitetu, izvrsnost i razvoj, pridružite nam se – pošaljite nam Vašu ponudu za zaposlenje ili se javite na otvoreni natječaj, putem online prijave.

 

Tijek selekcijskog postupka u Fini

 

Nakon raspisivanja natječaja za otvoreno radno mjesto, pristigle zamolbe pregledavamo prema uvjetima navedenim u oglasu. Kandidati koji u najvećoj mjeri zadovoljavaju zahtjeve radnog mjesta uključuju se u daljnji selekcijski postupak. Ovisno o specifičnostima pozicije, u sklopu selekcije provodi se pisana provjera znanja, psihologijsko testiranje i/ili intervju. Psihologijsko testiranje najčešće se sastoji od testa kognitivnih sposobnosti i nekoliko upitnika ličnosti, a na intervjuima kandidati imaju priliku predstaviti svoje kompetencije, iskustvo, interese i motivaciju.

Po završetku selekcijskog postupka, svi prijavljeni kandidati dobivaju povratnu informaciju o zaključenju natječaja.

 

Selekcijski postupak i osobni podaci

 

Financijska agencija pridaje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Svi podaci o kandidatima koji se  prikupljaju prilikom prijave za posao i tijekom selekcijskog postupka koristit će se u svrhu odabira kandidata za slobodna radna mjesta u Fini. Pristup navedenim podacima imaju samo radnici Fine koji su uključeni u selekcijski postupak i vanjski suradnici zaduženi za provođenje dijela selekcije. Sa svim prikupljenim podacima postupat će se s dužnom pažnjom, na način kojim oni neće biti dostupni trećim stranama izvan postupka selekcije.

 

Nakon završetka selekcije i zaključenja natječaja prikupljeni podaci o kandidatima bit će obrisani i/ili uništeni, osim u slučajevima kad je kandidat dao svoju suglasnost za daljnju pohranu podataka u bazi otvorenih molbi. Podaci se u bazi otvorenih molbi čuvaju jednu godinu. 


Kandidat može izmijeniti, dopuniti ili izbrisati svoje osobne podatke putem online prijave za posao ili zahtjevom na mail natjecaji@fina.hr.

 

 

AKTUALNI NATJEČAJI


ZAKLJUČENI NATJEČAJI

 

IT STIPENDIJA


OTVORENE PONUDE ZA ZAPOSLENJE

 

ZAPOSLENJE U SEKTORU INFORMATIKE

 

ISKUSTVA FININIH ZAPOSLENIKA

 

NOVOSTI

 

PLANIRANO ZAPOŠLJAVANJE

 
 
Pretraživanje
 
Prijava za posao
 

Kontakt:

Financijska agencija
Služba upravljanja ljudskim
potencijalima
Ulica grada Vukovara 70,
10000 Zagreb

natjecaji@fina.hr

 
 
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite